Környezettudatos felelősségünk
Környezetünk tisztasága mellett környezetünk óvása is kiemelt tényező minden napi munkavégzésünk során. Az Ideál Clear Kft.-nél fontos szempont Földünk védelme, és ezért biológiailag lebomló környezetbarát tisztítószereket használunk mindennapi tevékenységünk során, melyek használata a környezetre és az egészségre nem veszélyesek. Zöldek vagyunk! Rólunk

Cégünk 2002 tavaszán kezdte meg tevékenységét a takarítási szolgáltatás területén. Fő profilunk irodaházak, szállók, oktatási intézmények, lakóparkok komplett napi és nagytakarítása ablaktisztítással. Jelenlegi szerepünket tovább erősítve Budapesten illetve az ország egész területén minőségi és korrekt takarítási szolgáltatást nyújtó cégként kívánunk jelen lenni.

Értékeink
Elkötelezettséget érzünk arra, hogy az egyre növekvő piaci igényekhez alkalmazkodva azt folyamatosan figyelemmel kísérjük a takarítási szolgáltatáshoz kapcsolódó új eszközök környezetkímélő tisztítószerek, takarítószerek jelenlétét, így garantálva megrendelőink elégedettségét. Továbbá elengedetlennek tartjuk munkatársaink szakmai és emberi fejlődését is.

A cégünk üzleti filozófiája
Minőségi munkavégzés, tartós, korrekt üzleti kapcsolat kialakítása az elvégzendő munka mértékétől függetlenül.


Felelősségünk
Cégünk felelőséget vállal arra, hogy bármely tevékenységét az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végzze és a szükséges erőforrások biztosítását fontos feladatának tekinti.

A területi vezetők feladata a takarítás felügyelete, valamint a megrendelő és cégünk közötti jó kapcsolat megtartása, a saját területen történő problémák megoldása, munkatársak felvétele, adminisztrációs feladatok ellátása, az irodába beérkező új megrendelések felmérése, árajánlat készítése ezt egyeztetve a cég vezetőjével, illetve a mindenkori megbízottjával.Munkatársainknál alapvető követelmény a bejegyzés mentes erkölcsi bizonyítvány, hibátlan munkavégzés, udvariasság és a munkavégzéshez megfelelő megjelenés.